Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap
Bijzondere heling voor moeder, dochter en toekomstige zoon

Bijzondere heling voor moeder, dochter en toekomstige zoon

Mijn klant komt voor een Completeness Healing. Dit is een heling die onder mijn begeleiding plaatsvindt op het Tussenstation in een andere dimensie. Ze is een prille moeder van een bijzonder wijs meisje. Omdat dochterlief geen boodschap heeft aan de richtlijnen van het consultatiebureau over onder andere eet- en slaapschema’s, huilt ze veel en twijfelt mijn vermoeide klant of ze wel een goede moeder is. Hoog tijd dus om af te reizen naar het Tussenstation.

Veel healers op Tussenstation

Op het Tussenstation ziet ze tot haar verbazing ‘een heel leger’ healers naderen waaronder overleden geliefden die haar meteen vertellen trots op haar te zijn en dat ze het heel goed doet als mama. Dit emotioneert mijn klant zichtbaar. Ook zijn er krachtdieren aanwezig zoals een kolibrie, stokpaardje, tijger, olifant, ijsbeer en eekhoorn. De kolibrie vliegt steeds nieuwe orchideeblaadjes aan en dropt deze op het healingbed.

“Ga werken met kinderwens”

Er zijn ook engelen aanwezig die tijdens de healing met diverse boodschappen komen, zoals: “Je kent ons nog niet goed, maar je gaat ons beter leren kennen als we met je gaan samenwerken”. En: “Je mag echt gaan staan voor wie je bent. Volg je intuïtie en ga werken met moeders en kinderwens.”. Na de healing die door mijn klant als erg fijn en vredig wordt ervaren, wordt ze zwevend geleid naar een ruimte met zielskinderen. Ze zeggen haar: “Kom alsjeblieft vaker. Je mag ervoor uitkomen wat je al weet in je hart.”

Getrappel in haar buik

Ook ontmoet ze haar eigen zielszoon die haar zegt: “Ik kom wanneer je me niet verwacht”. Op dat moment voelt mijn klant getrappel in haar buik. Bij het afscheid ontvangt ze van haar oma een brocante sleutel met een slot in hartvorm. “Liefde is de sleutel van het hart, ik mag stoppen met vechten”, besluit ze op dat moment.

Ze voelt zich weer compleet

Het is mijn klant helder dat ze deze healing mocht ontvangen om oude delen te transformeren zodat ze nu veel meer zelfvertrouwen heeft, zowel als moeder als in de invulling van haar werk. Ze heeft de bevestiging gekregen dat ze het goed doet als moeder en niet langer bang hoeft te zijn voor afwijzing. Ze voelt zich weer compleet en dat komt haar dochtertje én toekomstige zoon helemaal ten goede.

Mijn genoemde klant is Oshin van der Hansz van Identfy

Joyce