Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Spirituele Kinderwens Programma

”Dit programma heeft me meer inzichten gegeven over mijn kinderwens en meer doorbraken mogelijk gemaakt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Dit had ik niet verwacht en ik ben er heel erg blij mee.”

Ben je een hoogsensitieve vrouw met een kinderwens:

    • …die moeite heeft zwanger te raken?
    • …die eerder een miskraam, abortus of stilgeboorte heeft gehad?
    • …die een bewuste(re) moeder wil zijn voor haar toekomstige kind(eren)?
    • …die al zwanger is en bewust wil toewerken naar de bevalling toe?
    • …die twijfelt over haar innerlijke drijfveren?

Dan is het online Spirituele Kinderwens Programma voor jou waarin je in 12 stappen antwoorden krijgt op je belangrijkste vragen!

Bestel het meteen.

Spirituele Kinderwens Programma

Onze nieuwe generatie kinderen

Juist in deze tijd is het belangrijk dat ouders (met name moeders) met een kinderwens er klaar voor zijn om onze nieuwe generatie hoog bewuste kinderen te ontvangen en te begeleiden. Veel zielskinderen willen in deze tijd geboren worden om onze wereld te helpen transformeren naar een meer liefdevolle en bewuste samenleving. Verlang jij ook naar zo’n wereld?

Persoonlijk groeien

Wil jij ook groeien als vrouw en (toekomstig) moeder? Dan mag je eerst je onverwerkte pijn op het gebied van kinderwens, miskraam, abortus, stilgeboorte en/of ongewenste kinderloosheid helen. Door jouw persoonlijke groei verhoog je je energieniveau zodat je beter afgestemd bent op die van je toekomstig kind. Jullie energieën mogelijk namelijk matchen met elkaar.

Om een gelukkige moeder te worden, mag je eerst een gelukkig mens zijn

Je voelt je als herboren

Met dit programma transformeer je in 12 stappen tot een bewuste vrouw die goed afgestemd is op haar innerlijke gids (intuïtie). Je voelt je als herboren en je kan zelfverzekerd nieuwe keuzes maken waar je gelukkig van wordt. Wie weet kies je nog bewuster voor je kinderwens of misschien toch liever voor je geesteskind (je talent).

”Ik heb weer oude pijn en overtuigingen kunnen oplossen en het uiteindelijke resultaat is dat ik me heel zelfverzekerd voel. Als in meer bestendigd, dieper in het stuk van kinderwens. En dat is net wat ik nu nodig heb.”

Mijn naam is Joyce Beckker

Joyce BeckkerNaast moeder van 2 volwassen kinderen en 3 ongeboren zielskinderen, ben ik tevens geestesmoeder van de Rejoyce Xpress methode om anderen in hun kinderwens te begeleiden. Ook heb ik diverse boeken geschreven over dit onderwerp en 2 card decks ontwikkeld.

Sinds jaren werk ik met hoogsensitieve vrouwen om mijn kennis, wijsheid en inspiratie door te geven zodat zij hun bewustzijn kunnen vergroten.

Het is mijn wens om meer bewustzijn te verspreiden over bewuste kinderwens en ouderschap.

Wat levert het Spirituele Kinderwens Programma je op?

Dit programma bestaat uit 5 delen met in totaal 12 stappen waarin je alle tools krijgt om je doel te bereiken:

Deel 1: Afstemmen op je innerlijke gids
Je ontdekt hoe je vanuit je hoofd naar je hart gaat. Door helder te krijgen hoe het écht met je gaat, kan je beter de weg bepalen naar je doel. Jouw innerlijke gids helpt je daarbij.

Deel 2: Helen van je emoties
Je leert je te bevrijden van oud verdriet zodat je vanuit een beter gevoel veel meer in staat bent je wensen uit te laten komen.

Deel 3: Helen van je beperkende overtuigingen
Door jezelf te bevrijden van beperkende gedachten, kom je weer bij je eigen kern. Je twijfels verdwijnen en je staat open voor nieuwe inzichten waardoor je diepe verlangens binnen handbereik komen.

Deel 4: Waar verlang je echt naar?
Nu je blokkades zijn getransformeerd, voel je vanuit je hart wat je echt wilt. Is dat (nog een) een kind of laat je toch liever je geesteskind (talent) geboren worden? Ontdek waar jij echt blij van wordt zodat je dat in je leven kan verwelkomen.

Deel 5: Ben je klaar voor je (geestes)kind?
Met de geboorte van de nieuwe jij krijg je van je innerlijke gids inzichten over je vervolgstappen.  Je voelt je helemaal in verbinding met jezelf en weet wat je te doen staat.

”Een nieuw begin, ik ben een ander persoon. Vrij en vol vertrouwen.”

Wat ontvang je allemaal?

In dit vriendelijk geprijsd online programma doorloop je 12 stappen met behulp van 12 werkboeken die je mag downloaden. In totaal ga je 5 reizen maken naar je innerlijke gids (of je intuïtie) waarbij ik je begeleid via duidelijke video’s. Zullen we een stukje samen reizen op jouw levenspad?

”Heb hele mooie inzichten gehad en weet wat ik moet doen, maar eigenlijk wist ik dit al alleen niet hoe ik het moest doen. Nu wel.”

Prijsverlaging

Dit programma, waar je een jaar lang toegang tot krijgt, is blijvend verlaagd met zo’n 50%, van € 97,00 ex btw naar € 47,00 ex btw (€ 56,87 incl. btw). Hiermee hoop ik je een extra stimulans te geven om aan de slag te gaan met jouw kinderwens. Juist nu we een nieuwe samenleving betreden, mogen we de zielskinderen het vertrouwen geven dat ze in een goed en vertrouwd nest terechtkomen. Bestel het programma in onze beveiligde shop en start dadelijk al met stap 1.

Spirituele Kinderwens Programma

Wat klanten van dit programma vinden:

 ”Voordat ik startte kwamen er nog negatieve gedachten over mijn kinderwens, mijn ratio. Die negatieve oordelen, en die angsten, moesten eerst aan de oppervlakte komen. Nu kan ik ze achter mij laten en het beeld wat ik zag mag werkelijkheid worden. En dat is echt mijn grootste droomwens. Ik voel mij nu licht en krachtig. En heel dankbaar.”

”Kinderen horen bij mij en bij mijn taak hier. Dus allerlei angsten zijn niet meer nodig. Dat weet ik nu.”

”Wat een mooi programma ! Echt heel waardevol, Joyce. Jammer dat het afgelopen is, maar het heeft uiteraard nog zijn uitwerking. Bijzonder toch?”

”Dank je wel lieve Joyce voor de begeleiding bij de reizen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring.”

”Ik ga het contact met mijn innerlijke gids koesteren, want wat zijn daar veel antwoorden!”

”Wat een bevrijding van mijn angsten op mijn kinderwens zeg. Door het te mogen doorvoelen en verwoorden.”

”Wel wil ik je diep uit mijn hart danken, voor de mooie reizen die ik onder jouw begeleiding mocht maken.”

”Het heeft me weer rust gebracht. Er kwam al “komt goed” en “nog geduld hebben” naar boven, het hoe zou ook aan gewerkt worden.”

”Jouw vibraties  hebben mij aangetrokken en ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Big big hugs.” 

”De oefeningen, in lijn zijn, gelukkig zijn, en bewust blijven, ook voordat ik uit bed stap, blokkades loslaten, blijven luisteren naar mijn innerlijke gids, …. Ik voel nu vrijheid en ik ben blij.”

”Een nieuw begin, een nieuwe geboorte.” 

”Het voelt echt als dat ik een hele slag gemaakt heb in wat er nog wel even mocht gebeuren voor mijn zielskind überhaupt kan komen. Puntjes op de i.”

”Ik wil Joyce enorm bedanken voor dit programma. Het heeft deuren gesloten maar daarvoor gaan andere hele mooie deuren open!”

”Pittig maar oooo zo bevrijdend voor mij.”

”Er is overgave in wanneer het mag gebeuren maar ook vertrouwen dat ik die oude overtuigingen of omgebogen heb of dat ik ze opmerk en me niet meer hecht aan oude angsten die dan opkomen.”

”Ben me bewuster geworden dat het een keuze is of ik me oude angsten aantrek of laat gaan. Want weet nu nog duidelijker dat ze niet waar zijn en ik ze naast me neer mag leggen.”

”Ik wil je enorm bedanken voor dit programma.  Het heeft mij heel veel inzichten gegeven. Dank je wel.”

”Nogmaals dank, ik vind het fantastisch dat je dit doet voor alle vrouwen die hieraan meedoen.”

”Het heeft me veel gebracht. Wist best al veel maar nu allerlei dingen bij elkaar, geeft toch extra duidelijkheid.”

”Ik ben weer thuis! Vertrouwend op de wijsheid van mijn hart, waar alle antwoorden huisvesten.”

“Ik vind je programma nuttig en waardevol. Het zet me aan het denken, brengt e.e.a. in beweging, haalt blokkerende overtuigingen naar het licht.”