Spirituele Kinderwens

Kies voor bewust ouderschap
De nieuwe Nieuwetijdskinderen komen eraan!

De nieuwe Nieuwetijdskinderen komen eraan!

Voel jij het ook? We leven in een bijzondere tijd waarin de energie voorbijschiet lijkt wel.  Er staan ons grote positieve veranderingen te wachten in de wereld. Dat mag dan ook wel, vind je niet? Na jarenlange uitdagingen, die we zowel collectief als individueel beleven, wordt het zo zoetjes aan tijd om de balans in de wereld te herstellen. Een balans waarbij onderlinge strijd is getransformeerd tot veel meer verbondenheid met elkaar. Waar dualiteit steeds meer verdwijnt en we niet meer hoeven te oordelen en veroordelen. Raad eens wie hiervoor gaan zorgen? 

En wie gaat dat doen?

De nieuwe generatie kinderen gaat dit op zich nemen. Deze grote groep zielskinderen draagt een erg hoge en wijze energie met zich mee. Dat moet ook wel gezien hun levensmissie. Dit betekent wel dat ze geboren mogen worden bij ouders die bereid zijn deze kids liefdevol te ontvangen en te begeleiden in al hun speciale behoeftes.

Wat hiervoor nodig is

Dit houdt in dat toekomstige ouders (en dan met name moeders) hun pijn uit het verleden mogen helen zodat deze geen onbewuste rol meer speelt bij het ontvangen en opvoeden van hun kind(eren). Met oude pijn bedoel ik vooral onverwerkte emoties en diepe geloofsovertuigingen die je parten kunnen spelen vóór de conceptie van je kind. In een volgende blog ga ik hier uitgebreid op in zodat ook jij goed voorbereid bent op je kind.

Wat zijn zielskinderen?

Zielskinderen zijn zielen die geheel vrijwillig geboren willen worden op Aarde voor hun eigen groei en die van anderen. Daarnaast zijn er ook zielskinderen die alleen maar kort of wat langer in de baarmoeder willen verblijven. Zij hebben niet de intentie geboren te worden om een aards leven te leiden. In deze gevallen leidt de zwangerschap vaak tot een miskraam, abortus of stilgeboorte. Voorafgaand aan de bevruchting worden alle zielskinderen voorbereid door hun spirituele begeleiders. Zo worden bijvoorbeeld de ‘perfecte’ ouders en omstandigheden gezocht die hen gaan helpen met de voorbereidingen op de incarnatie.

Alle mensen komen met een levensintentie

Dit is op zich niet vreemd, want ook jij en ik zijn gekomen met een bepaalde intentie die we alweer zijn ‘vergeten’ in onze vroege kinderjaren. Tot ongeveer onze 7e of 8e levensjaar zijn we nog aardig verbonden met onze Bron. Maar door onze opvoeding en andere opgelegde conditioneringen leerden we ons al snel aan te passen aan de regels van onze maatschappij. Vaak gebeurt het pas (vele) jaren later dat we weer in verbinding komen met ons eigen zielsverlangen. Vooral als we de nodige pijn hebben ervaren en weten dat we hier zinvolle betekenis aan mogen geven. Wie weet ben jij wel op dit punt aanbeland.

De nieuwe Nieuwetijdskinderen komen eraan

In de loop der jaren hebben we een aantal generaties kinderen verwelkomd. Je hebt vast wel gehoord van Nieuwetijdskinderen zoals Indigokinderen en Kristalkinderen. Iedere nieuwe generatie bracht haar eigen energie mee naar Aarde en had vaak een gemeenschappelijk doel. De nieuwe generatie kinderen draagt bijzonder hoge energie met zich mee. Dat is nodig om onze wereld daadwerkelijk te transformeren tot een liefdevolle samenleving waarin wij en ons nageslacht de vruchten van plukken.

Matchmaking tussen moeder en kind

Voorafgaand aan hun conceptie worden, zoals gezegd, deze zielskinderen door hun spirituele begeleiders voorbereid op de (veel) lagere energie van onze planeet. Er worden ouders (met name moeders) voor ze gezocht die met ze matchen. Deze vrouwen mogen in veel gevallen op hun beurt hun energiepeil eerst een stukje ophogen om een goede match met hun kind te vormen. Daarna kan de conceptie plaatsvinden. Dus eigenlijk ontmoeten moeder en kind elkaar op een tussen hen in liggend energieniveau.

Preconceptie contact met je zielskind

Het is mogelijk al voor de bevruchting contact te hebben met je toekomstige kind. Dit is vooral fijn als je alvast op elkaar afgestemd wilt zijn. In een volgende blog ga ik hier verder op in.

Joyce