Spirituele Kinderwens

Kies voor bewust ouderschap
Een nieuwe vorm van gezinsplanning

Een nieuwe vorm van gezinsplanning

We zitten momenteel in een grote shift voor wat betreft gezinsplanning. Voel je dat ook? Volgens mij komt dit omdat onze nieuwe generatie kinderen de wereld een stuk liefdevoller wil maken. Deze kids hebben een of meerdere specifieke talenten die ze hiervoor willen inzetten. Maar ze zijn ook bijzonder (hoog) sensitief. Dit vraagt om een bewustere vorm van ouderschap.

Niet zwanger raken

Deze kinderen kunnen en willen pas komen in een gezin als ze het vertrouwen hebben dat ze goed worden opgevangen en begeleid in hun leven en missie. Je ziet dit gebeuren bij (vooral) hooggevoelige vrouwen met een kinderwens. Ze voelen al een tijdje dat er een zielskind bij ze is, maar ze raken toch niet zwanger.

Kansen vergroten in je gezinsplanning

Wat er aan de hand kán zijn, is dat het zielskind wacht met incarneren totdat de ouders wel zo ver zijn. Heel praktisch gezien mag (met name) moeder bijvoorbeeld eerst nog werken aan haar verleden, haar relatie en/of huisvesting. Door deze persoonlijke groei is ze wellicht beter in staat haar kind goed te begeleiden waarmee ze haar kansen vergroot in haar kinderwens.

Hoezo te oud?

Leeftijd is ook al zo’n dingetje tegenwoordig. Alsof je als veertiger geen kind meer zou kunnen baren. In mijn beleving heeft leeftijd weinig tot niets te maken met een succesvolle zwangerschap. Het heeft juist alles te maken met wat ik ‘alignment’ noem. Jij mag eerst op energieniveau ‘op één lijn’ komen met je kind voordat ie zich aandient.

Wij mogen dienstbaar zijn

Ons toekomstige kroost wil graag met en voor ons de samenleving een stuk mooier en liefdevoller maken. Onze gezinsplanning krijgt hierdoor een hele andere dimensie. Hierin mogen we dienstbaar zijn aan de toekomst van de wereld waarin we deze nieuwe generatie kinderen zo goed mogelijk ontvangen en begeleiden.

Joyce

2 comments found

  1. Dankjewel lieve Marja! Jij bent een van mijn inspiratiebronnen waardoor ik dit werk doe.

Comments are closed.