Opleiding Spirituele Kinderwens Coach

Je kan je helaas niet meer inschrijven. Ben je benieuwd naar de volgende ronde, laten we dan even sparren.

“Wil jij ook zorg dragen voor onze nieuwe generatie kinderen?”

Merk jij net als vele anderen dat Moeder Aarde voor grote veranderingen staat, juist ook op het gebied van gezinsplanning en kinderwens? Het lijkt er vaak op dat aanstaande ouders eerst nog wat aan zelfreflectie mogen doen voordat ze écht toe zijn aan het ontvangen van een kind. Doen ze dit niet, dan kan dit de kans op ongewenste kinderloosheid vergroten. Juist nu ben jij als intuïtieve coach, therapeut of andere dienstverlener nodig om ouders te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Lijkt je dit wat zodat jij kan bijdragen aan het uitkomen van hun droom? Laten we dan samen ontdekken of de opleiding tot Spirituele Kinderwens Coach een mooie volgende stap voor je is.

Misschien herken je de frustratie van aanstaande ouders (of van jezelf) als ze maar niet zwanger worden. Ze voelen al een zielskind om zich heen maar een zwangerschap blijft uit. Als dit langer voortduurt belanden ze in een neerwaartse spiraal en verliezen ze hun vertrouwen. Dat is pijnlijk, want dan zien ze  het grotere geheel niet meer. Hoe zou het voor je zijn als jij toekomstige ouders (en wie weet ook jezelf) helpt met de vervulling van hun verlangen? Als jij je klanten een alternatief kan bieden voor het medische circuit als de zwangerschap uitblijft?

“OM EEN GELUKKIGE MOEDER TE WORDEN MAG JE EERST EEN GELUKKIGE VROUW ZIJN”

Keer op keer geven de zielskinderen (die graag geboren willen worden) tijdens mijn klantsessies aan dat ze graag willen dat mama en papa eerst blij met zichzelf en elkaar zijn voordat ze kunnen komen. Omdat deze kinderen zo’n hoog bewustzijn hebben, kunnen ze alleen ‘veilig landen’ bij ouders (met name moeders) die resoneren met dit bewustzijn. Dat betekent dat deze vrouwen hun onverwerkte pijn uit het verleden eerst mogen helen zodat ze veel lekkerder in hun lichaam komen te zitten. Vanuit die staat is het voor het kind veel vertrouwder om zijn of haar geboortereis aan te gaan. Ik zie dit steeds opnieuw gebeuren. Wil jij meehelpen dit bewustzijn te verspreiden als Spirituele Kinderwens Coach?

Wat vindt Claudia van de opleiding?

Ik heb ruim 2 jaar gezocht naar een geschikte opleiding. Uiteindelijk kwam deze spontaan op mijn pad. Ondanks de voor mij flinke investering heb ik er geen enkele spijt van. Het is het dubbel en dwars waard. Wat heb ik veel geleerd in korte tijd.

En wat zijn de oefeningen en coaching krachtig en waardevol. Joyce weet op elk moment de juiste snaar te raken en de juiste oefening aan te reiken om weer verder te ontwikkelen en ook oude patronen en emoties los te laten.

Zo kom ik persoonlijk en als trainer coach steeds dichter bij mijzelf en daarmee ook meer in mijn kracht en verbinding. En dat is wat ik graag aan mijn toekomstige klanten wil meegeven, dichter bij jezelf en je eigen kracht komen en vandaar uit datgene realiseren wat je graag wilt.

En ik heb er alle vertrouwen in dat dit met de methode, oefeningen en coaching vanuit deze opleiding gaat lukken. (Claudia)

Jij kan het verschil maken voor aanstaande ouders

Tijdens de opleiding tot Spirituele Kinderwens Coach leer je veel over het spirituele aspect van een kinderwens. Je leert hoe je iemand begeleidt die maar niet zwanger wordt. Hoe iemand van haar angst afkomt als ze meerdere miskramen heeft gehad. Je leert te herkennen wat je klant écht nodig heeft en die begeleiding ook te geven. Hoe voelt het voor je als jij het verschil kan uitmaken in de kinderwens van aanstaande ouders?

Jouw eigen ervaringen met kinderwens spelen mee

Heb jijzelf helaas een of meerdere kinderen tijdens of vlak na je zwangerschap verloren? Of ben jijzelf ongewenst kinderloos (gebleven) en heb je nog een stuk onverwerkt verdriet? Wat doet dit dan met je eigen geluksgevoel? Hoe verdrietig en pijnlijk je ervaringen ook zijn, ik geloof dat we niet voor niets deze op ons pad krijgen. Misschien zit hier wel je missie om er iets mee te doen zodat jij jouw eigen nare ervaringen zinvol kan inzetten voor anderen. Want jij kan je immers als geen ander verplaatsen in je klanten. Voel maar of dit voor je klopt.

“OM EEN SUCCESVOLLE COACH TE WORDEN MAG JE EERST EEN GELUKKIG MENS ZIJN”

Ook voor jou als begeleider gaat dit op. Veel vrouwen hebben in hun lichaam (vaak in hun bekkengebied) pijn opgeslagen vanuit dit leven en/of vorige levens. Misschien herken je dit bij jezelf en/of bij je klanten. Ook kan er in de (voor)ouderlijn iets gebeurd zijn dat generatie op generatie is doorgegeven, dus ook aan de vrouwen die in het hier en nu problemen ondervinden bij hun kinderwens of niet meer helemaal kunnen leven en werken vanuit hun hart. Daarom gaan we in de opleiding eerst na hoe dit bij jou is waarbij je een liefdevol helingstraject doorloopt. Hierna voel jij je weer afgestemd op jezelf.

Diepe transformaties bij jezelf en je bedrijf

Vervolgens leer je vanuit dat geheelde gevoel eigentijdse en energetische tools die je eerst op jezelf toepast waarna je ze kan doorgeven in je eigen praktijk. Deze methodes werken heel krachtig door en kunnen in korte tijd al zorgen voor diepe transformaties. Vaak zijn deze transformaties nodig om helemaal klaar te zijn voor het ontvangen van kinderen.


Wat vindt Fiona van de opleiding?

Na mijn miskraam kreeg ik van een vriend een visitekaartje van Joyce en haar website. In eerste instantie wou ik er niks mee te maken hebben. Nadat ik naar Hieros gamos was geweest en heel veel heb mogen helen bij mezelf, vond ik het kaartje een week later weer en besloot dit keer wel contact te leggen. Niet veel later had ik een hele mooie visualisatie reis naar het Tussenstation waar ik het zieltje mocht ontmoeten wat even in mijn baarmoeder heeft gewoond. Het was heel bijzonder en emotioneel. Ik heb veel kunnen vragen en antwoorden gekregen, waardoor de heling hierin verder kon gaan.

Kort daarna begon Joyce over de opleiding waar ze mee bezig was en het sprak mij meteen aan. Ik heb in het verleden vrouwencirkels begeleid en merkte hierin dat ik visualisatie reizen geven heel fijn vind en het mooi vind te merken wat dit met iemand doet. De opleiding heeft veel bij mezelf in beweging gezet. Ik ben stukken tegen gekomen waarvan ik dacht dat ik er wel klaar mee was, wat niet het geval is. Door dit aan te gaan en met de mooie begeleiding van Joyce en de reizen ben ik door deze pijnstukken gegaan en mocht dit helen.

Nu ik zelf de reizen aan mag bieden aan anderen merk ik hoe waardevol deze zijn en dat ik verandering merk en zie voor en na zo’n reis. Ik hoop nog veel te mogen leren over mezelf zodat ik mijn klanten nog beter kan begeleiden. (Fiona, die vlak na aanvang van de opleiding zwanger mocht worden)

Ontvang zowel lifecoaching als training

De opleiding tot Spirituele Kinderwens Coach is dus eigenlijk een combi van inspirerende lifecoaching en een gedegen training met als doel jou vanuit je authentieke vrouwelijke kracht te laten leven en ondernemen op het gebied van kinderwens. Je leert jezelf ten diepste kennen. Dit leidt ertoe dat zowel jij als je klanten (en daardoor ook hun toekomstige kinderen) vanuit volledig potentieel kunnen leven en hierdoor bijdragen aan een liefdevollere samenleving. Want dit verlangt onze nieuwe generatie kinderen ‘t allerliefst.

Ik ben Joyce

Mijn eigen kinderwens is jaren geleden een aantal keren onderbroken door miskramen. Toen ik besloot kinderen te willen, was dat om de ‘verkeerde’ redenen. Ik dacht namelijk dat het moederschap mijn verleden zou helen. Maar niets is minder waar. Omdat ik totaal niet verbonden was met mezelf, was ik nog niet toe aan het moederschap.

Pas toen ik wat afstand kon nemen van mijn kinderwens en koos voor mijn persoonlijk welzijn, keerde het tij. Ruim negen maanden later werd onze geweldige zoon geboren en veertien maanden daarna leverde de ooievaar onze prachtige dochter af. Omdat ik niet langer gefocust was op het ontbreken van een gezin, ontstond er energetisch ruimte voor mijn kinderen om te komen. Dit is geheel conform de wet van aantrekking.

Inmiddels heb ik meerdere boeken over dit onderwerp geschreven. Ook is mijn verhaal gepubliceerd in diverse bladen waaronder Paravisie en Libelle door wie ik tevens genomineerd werd voor de Libelle Ster 2016. Hiernaast leid ik al jaren hoogsensitieve coaches en therapeuten op om mijn kennis, wijsheid en inspiratie door te geven, zodat zij deze zelf kunnen gebruiken en weer kunnen delen met hun eigen klanten.

Tegenwoordig ben ik super gelukkig met mijn twee geboren kinderen en drie ongeboren kids die nog altijd in mijn hart leven. Juist nu is de tijd er rijp voor om de krachten te bundelen zodat onze nieuwe generatie kinderen zich veilig genoeg voelt om geboren te worden bij ouders die hen liefdevol begeleiden. Resoneert dit met je eigen verlangen?

Dit is Iman

Vanaf 2019 werk ik voor deze opleiding samen met Iman Hartog. Iman werkt al jarenlang met stellen met een kinderwens. Dit doet hij vanuit zijn Sjamaanse achtergrond. Hij kan je heel veel leren over de rol van de aanstaande vader die veel groter is dan dat wij beseffen. Juist de man mag volgens hem bij kinderwens weer helemaal stappen in zijn mannelijke aanwezigheid (behoederschap) volgens de oer-principes.

Ook is Iman met zijn (trommel)meditaties in staat jou op diep niveau te helen en kan hij vanuit zijn wijsheid en eigen intuïtie jou heel goed begeleiden in je processen. Hij is bezig met de ontwikkeling van een voorgeboorte-café waar mannen laagdrempelig terecht kunnen met hun vragen over kinderwens, zwangerschap en bevalling.

Over zijn inbreng in deze opleiding zegt hij: “Als maatschappij dienen we voor de nieuwe generatie kinderen een liefdesplatform te creëren zodat ze meteen in hun eigenheid kunnen zijn en hun doel op aarde makkelijker kunnen uitvoeren.”

Deze opleiding is speciaal voor jou bedoeld:

 • als jij je kan vinden in deze nieuwetijds gezinsplanning en kinderwens
 • als jij je eigen leven een flinke boost wil geven wat direct doorwerkt op je relaties, je eventuele eigen kinderwens en je werk
 • als jij weer helemaal in verbinding wil komen met je vrouw-zijn 
 • als je nog meer vanuit intuïtie en hartverbinding wil leven en ondernemen
 • als jij je eigen levenservaringen wil inzetten in je werk om anderen te begeleiden met hun kinderwens
 • als je in korte tijd zowel persoonlijk als zakelijk wil groeien
 • als je graag onze nieuwe generatie kinderen wil helpen
 • als je jouw uniek steentje wil bijdragen aan de toekomst van onze sterk veranderende wereld 

Deze opleiding duurt  6 maanden en bestaat o.a. uit live-bijeenkomsten op

  • zondag 31 maart waarbij je jouw vrouw-zijn verdiept zodat je er voortaan veel beter kan zijn voor jezelf, je geliefden en je klanten
  • zondag 5 mei waarop we allerlei blokkades bij kinderwens behandelen en jij effectieve tools krijgt aangereikt om je klanten te begeleiden
  • zondag 2 juni waarbij de rol van de aanstaande vader bij kinderwens en zwangerschap uitgebreid aan bod komt zodat jij ook goed stellen kan begeleiden in je bedrijf
  • zondag 7 juli waarbij je handvatten krijgt om je bedrijf in te richten die geheel bij jou en je gewenste levensstijl passen
  • zondag 1 september waarop we de behoeftes van de zielskinderen behandelen zodat jij hun ouders hierin goed kan begeleiden
  • deze live bijeenkomsten vinden plaats op het adres Kerkstraat 145/147 in Wormerveer en zijn van 10.00 uur – 16.00 uur

Hiernaast is er een online gedeelte met o.a.

  • 3 individuele coachgesprekken
  • online lesmateriaal met audio’s, werkboeken en werkbladen
  • deelname aan een besloten Facebook-groep waar je al je gerichte vragen ten aanzien van de opleiding kunt stellen en waar je verder wordt begeleid

Als bonussen ontvang je:

   • Het online spirituele kinderwens programma t.w.v. € 97,00
   • Het gloednieuwe coachkaartspel ‘Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap’ met 24 edelsteenkaarten t.w.v. € 19,95
   • De bonussen vertegenwoordigen een waarde van € 116,95

Jouw investering

Je investeert  € 1.797,00 ex btw voor deze verdiepende en complete opleiding inclusief de geheel verzorgde live-dagen (drank, snacks en lunch) en alle materialen. Bij betaling in één keer voorafgaand aan de opleiding ontvang je € 100,00 korting. Je totale investering komt dan op € 1.697,00 ex btw. Een aangepaste betaalregeling is mogelijk na onderling overleg. Na het succesvol doorlopen van het programma ontvang je een certificaat.

In totaal kunnen acht personen deelnemen aan deze verrijkende opleiding. Iman en ik kijken er enorm naar uit om jou te mogen begeleiden. Voor meer informatie of je inschrijving zit ik voor je klaar om te Skypen of te bellen.

“Ik wil graag zorg dragen voor onze nieuwe generatie kinderen. Wil jij dat ook?”

Let me know!