Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap
Heling van je baarmoeder

Heling van je baarmoeder

Veel vrouwen dragen na hun miskraam of stilgeboorte onderdrukte boosheid met zich mee. Hun pijn om het verlies van hun kind richt zich onder andere op de baarmoeder. Daar is het in hun beleving immers misgegaan. Geldt dit ook voor jou? Lees dan verder, want je baarmoeder heeft juist jouw liefde nodig.

Je baarmoeder als krachtbron

Net zoals je hart, bestaat ook je baarmoeder uit zoveel meer dan alleen maar een fysiek orgaan in je lijf. Dit peervormige voortplantingsorgaan heeft haar eigen vrouwelijke wijsheid en is een enorme krachtbron. Het is een verzamelplek voor liefde en seksuele energie. Iets dus om te koesteren.

Vastzittende emoties in je baarmoeder

Als je je kind verliest komen er vaak emoties vrij. Die worden door je baarmoeder opgenomen en opgeslagen. Als dit lang voortduurt en deze emoties gaan vastzitten, kan je daarvan ziek worden. Vaak leggen we dan niet het verband met onze relatie met onze baarmoeder. Het is dus belangrijk dat je je baarmoeder heelt.

Vergeef jezelf

Hoe doe je dat? Allereerst mag jij je ervan bewust worden als je nog wroeging hebt ten opzichte van je baarmoeder. Je mag jezelf en je baarmoeder vergeven dat jij je kind bent verloren. Met die vergeving worden de vastzittende emoties in je baarmoeder getransformeerd en geheeld. Pas dan kan je baarmoeder er weer helemaal voor je zijn.

Wees aanwezig bij je baarmoeder

Hoe jij deze vergeving doet, hangt af van jouw bewustzijn en welke manier bij jou past. Dat kan zijn van wit licht sturen naar je baarmoeder tot het in groepsverband doen van een ritueel zoals ‘rite of the womb’. Goed te weten is dat je baarmoeder met net dat juiste zetje een goed zelfherstellend vermogen heeft. Maar pas wanneer jij bewust aanwezig kan zijn in dat gebied.

Simpele oefening

Een makkelijke manier om je baarmoeder na je miskraam of stilgeboorte een handje te helpen is vanuit je gevoel gedurende de dag de affirmatie “Liefdevol koester ik mijn baarmoeder” uit te spreken terwijl je door je heiligbeenchakra (2e chakra) uitademt. Je versterkt dit effect als je de biotiet steen bij je houdt.

Deze kaartset helpt je een handje

Wil je meer aan de slag met de wijsheid van affirmaties, chakra’s en edelstenen, voel dan eens of de kaartset ‘Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap’ iets voor je is. Vooral als je na je miskraam of stilgeboorte nog steeds een kinderwens hebt. Zie https://www.spirituelekinderwens.nl/24-steengoede-affirmaties-voor-gelukkig-moederschap/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.