Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Joyce

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen, drie zielskinderen, auteur van een aantal boeken alsmede ontwerpster van twee kaartsets.

Als alleengeboren tweeling en hoogsensitief persoon heb ik veel levenservaring opgedaan en heb ik lang in de overlevingsmodus geleefd.

Lange tijd geloofde ik dat ik dit maar moest accepteren en dat het geluk voor mij niet was weggelegd. Is dit herkenbaar voor je?

Wet van aantrekking

Nadat ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon helen en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, verbeterde mijn leven zienderogen. Ik weet nu dat ik alles in mijn leven zelf heb gecreëerd waardoor ik er zinvolle betekenis aan kon geven. Zeker ook op het gebied van mijn miskramen en kinderwens. Dit geeft veel rust en voldoening!

Graag deel ik mijn ervaring en kennis met hoogsensitieve vrouwen met een kinderwens. Hiermee draag ik mijn steentje bij aan de komst van vele zielskinderen die hier komen om onze wereld te transformeren naar een veel liefdevollere samenleving.

Lees hier over mijn missie en visie.