Joyce

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen, drie zielskinderen en auteur van zeven boeken alsmede ontwerpster van twee kaartsets.

Als alleengeboren tweeling en hoogsensitief persoon heb ik veel levenservaring opgedaan en heb ik lang in de overlevingsmodus geleefd.

Lange tijd geloofde ik dat ik dit maar moest accepteren en dat het geluk voor mij niet was weggelegd. Is dat herkenbaar voor je?

Wet van aantrekking

Nadat ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, verbeterde mijn leven zienderogen. Ik weet nu dat ik alles zelf heb aangetrokken en ik heb er zinvolle betekenis aan kunnen geven. Zeker ook op het gebied van mijn miskramen, mijn gevoel van eenzaamheid en ontbreken van levenslust. Dit alles is 360 graden gekeerd. En dat geeft veel rust en voldoening!

Even voorstellen

Je weet wellicht dat je altijd en overal wordt bijgestaan door gidsen en engelen die jou helpen in alle omstandigheden. Ik ben me volledig bewust van mijn ‘dreamteam’. Hier hoort o.a. Grace bij (mijn ongeboren tweelingzus) met wie ik nauw samenwerk. Zij helpt ongeboren zielskinderen met hun voorbereidingen om te incarneren naar Aarde.

Voor het ‘Jaar van het Zielskind’ werk ik nauw samen met deze dame:

Aartsmoeder Sarah (vrouw van Abraham)

Sarah meldde zich al jaren geleden bij me toen mijn bewustzijn sterk groeide. Daarna leek ze voor mij weer wat onzichtbaar te zijn. Tijdens een speciale visualisatie eind november 2018 onder begeleiding van mijn coach bezocht ze me weer en gaf ze aan dat we nauw kunnen samenwerken. Inmiddels ben ik zover dat ik haar enorm krachtige energie kan en wil dragen. Ik voel me enorm gezegend dat zij en ik de karavaan van pionierende mensen en zielskinderen mogen aanvoeren in de woestijn van gezinsplanning. Zodat 2019 op vele niveaus een vruchtbaar jaar zal zijn.

Mijn missie en visie.