Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Gratis e-book ‘Het spirituele circuit van je kinderwens’

Al bijna 700 keer aangevraagd

‘Ik vind deze thema’s zo ontzettend interessant en er is zo weinig over te lezen. Ben je dankbaar dat je dit boek geschreven en gedeeld hebt!

Ben jij een hoogsensitieve vrouw met een kinderwens…

  • …die moeite heeft zwanger te worden (wel of niet na een miskraam, abortus of stilgeboorte)?
  • …die al een zielskind om zich heen voelt maar niet zwanger raakt?
  • …die het energetische proces van een kinderwens beter wil begrijpen?
  • …die graag contact wil met haar toekomstige of ongeboren kind?
  • …of werk je met vrouwen met een kinderwens?

 

Vraag dan direct het e-book ‘Het spirituele circuit van je kinderwens’ aan voor alle antwoorden  waarmee jij direct geholpen bent.

 

Zielskinderen willen geboren worden

Veel kinderen die nu  naar Aarde komen hebben een hoog bewustzijnsniveau dat ze willen inzetten voor het welzijn van onze wereld. Zielskinderen kiezen ouders uit waarbij ze de beste kans hebben te groeien. Dit betekent dat bewuste ouders ook bewuste kinderen krijgen. Dit betekent ook dat als een vrouw er nog niet aan toe is een kind te ontvangen, zij moeilijk zwanger raakt of een gecompliceerde zwangerschap krijgt. Hoe zou het voor je zijn om helemaal klaar te zijn voor je kind?

“Ik heb je e-book twee keer helemaal gelezen, gisteren en vandaag. Ik ben er stil van, ik herken mij in zoveel van wat je vertelt!’

Mijn naam is Joyce Beckker

Joyce BeckkerNet als bij jou misschien, ging mijn kinderwens niet van een leien dakje. Ik wilde kinderen krijgen om de verkeerde redenen. Ik dacht namelijk dat het moederschap mijn verleden zou helen. Niets is minder waar. Omdat ik totaal niet was afgestemd op mezelf en mijn toekomstige kinderen, kreeg ik diverse miskramen.

Pas toen ik afstand nam van mijn kinderwens en koos voor mijn  persoonlijke ontwikkeling en geluk, keerde het tij. Ruim negen maanden later werd onze zoon geboren en veertien maanden daarna leverde de ooievaar onze dochter af. Omdat ik niet langer gefocust was op mijn oude overtuigingen en onverwerkte leed, ontstond er ruimte voor mijn kinderen om geboren te worden.

Ook ben ik geestesmoeder van een effectieve methode om anderen in hun kinderwens te begeleiden. Daarnaast heb ik diverse boeken geschreven over dit onderwerp en een card deck ontwikkeld voor toekomstige moeders en coaches/therapeuten die werken met kinderwens.

In mijn e-book deel ik mijn kennis en wijsheid over de spirituele kant van een kinderwens. Naast alle waardevolle informatie vind je ook praktische oefeningen en boodschappen van zielskinderen. Deze liefdevolle boodschappen gaan jou helpen met jouw kinderwens.

 

Hoe mooi is het als ouders definitief hun pijnlijke rugzak van het verleden omwisselen voor een liefdevolle babydraagzak van de toekomst? [citaat uit het boek]

“De voorbeelden aan het einde van het boek vind ik heel mooi, heel verhelderend. Vind het ook leuk en lekker duidelijk dat de oefeningen in zo’n blauw vlak staan.”

Meerdere lezerservaringen:

‘Het stuk over zielen en wat ze zelf willen leren, is nog nieuw voor mij, dat interesseert me het meest. Wat een prachtig e-book!’

“Wat een herkenning!!! Op momenten had ik het gevoel dat ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Dank voor dit mooie boek!”

‘Door jouw oefeningen en jouw informatie kwam het besef dat ik er als mens nu pas echt klaar voor zou zijn om een kind te ontvangen en moeder te zijn op de manier die ik voor ogen heb.’

‘Heel fijn om er met andere ogen tegenaan te kunnen kijken. Ik wil hem graag nogmaals lezen om meer te kunnen vinden. En vind de oefeningen erg fijn. Daar ga ik mee aan de gang.’

‘Het maakt me meer en meer nieuwsgierig naar de aanwezigheid van mijn zielskindje.’

‘De inhoud van je e-book bevestigt mijn keus en ik lees het met veel herkenning en ontroering.’ 

“Toen ik het boek had gelezen moest ik enorm huilen. Het is de trigger geworden dat ik nu wel afscheid mag nemen van mijn wens om kinderen te ontvangen en afscheid te nemen van wat er ooit was. De gedachte dat het kinderen waren die ervaring op willen doen en jou als moeder uitkiezen is een hele eer.’

‘Ik heb het in 1 keer uitgelezen en ik verwacht dat er veel mensen met een kinderwens troost en ook hoop in vinden.’

‘Wauw wat geeft je boek veel herkenning zeg. In 2 dagen gelezen zo mooi. Nu met de opdrachten bezig.’

‘Bezig aan je boek, alsof ik het zelf schreef… heel bijzonder!’

‘Ik vond heel fijn om je boek gelezen te hebben, zo prettig om iemand te ‘ontmoeten’ die beschrijft hoe mijn man en ik in onze kinderwens staan.’

‘Moet nog even zeggen dat je een prachtig boek hebt geschreven’

Wat een herkenning!!! Op momenten had ik het gevoel dat ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Dank voor dit mooie boek!

‘ Jouw e-book is echt schitterend’