Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Cursus ‘Een blind date met je zielskind’

Herken jij als hoogsensitieve vrouw je in het volgende?

  • – Je hebt een nog onvervulde (nieuwe) kinderwens
  • – Je voelt al een zielskind om je heen maar raakt nog niet zwanger
  • – Je kiest voor bewust moederschap
  • – Je ontwijkt liever het medische circuit
  • – Je wilt het energetische proces van je kinderwens beter begrijpen
  • – Je wilt alvast contact met je toekomstige kind
  • – Je hebt eerder een miskraam of doodgeboorte gehad en wil contact met je ongeboren zielskind

Als je de meeste vragen volmondig met ‘ja’ beantwoordt, is de online cursus ‘Een blind date met je zielskind’ je op het lijf geschreven.

Op naar een succesvolle zwangerschap

Via een geleide visualisatie in een hoge frequentie kan jij in contact (ook fysiek) komen met je toekomstige kind(eren) op het Tussenstation. Je kan hem/haar/hen alles vragen. Ook over wat er nu gebeurt in de wereld en hoe jij daar het beste mee om kan gaan. Vaak is het je na jullie ontmoeting helder wat je nog mag doen of laten om je kinderwens uit te laten komen.

Zielskinderen willen graag geboren worden bij bewuste ouders. Daarom zullen zij je graag hun behoeftes laten weten. Maar zij weten ook dat jij en je partner vrije keus hebben over wat je met hun input doet. Daarom zullen ze doorgaans geen dwingende boodschappen doorgeven. Alles wat ze met je communiceren is vanuit zielsliefde.

Mijn naam is Joyce Beckker

Naast moeder van 2 volwassen kinderen en 3 ongeboren zielskinderen, ben ik sinds september 2020 oma van een geweldige kleinzoon. Daarnaast ben ik geestesmoeder van de Rejoyce Xpress methode om o.a. hsp vrouwen met een kinderwens te begeleiden naar het Tussenstation. Ook heb ik diverse boeken geschreven over dit onderwerp en twee card decks ontwikkeld.

Sinds jaren werk ik met hoogsensitieve vrouwen om mijn kennis, wijsheid en inspiratie door te geven zodat zij groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn wens om meer bewustzijn te verspreiden over bewuste kinderwens zodat er steeds meer succesvolle matches ontstaan tussen geheelde ouders en wijze zielskinderen.

Dit ontvang je

In de cursus ontvang je de ‘officiële’ geluidsopname van de reis naar het Tussenstation inclusief sfeergeluiden en engelenklanken in een hoge frequentie die je helpen jullie ontmoeting zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het grote voordeel van deze opname is dat je desgewenst vaker je zielskind(eren) kan ontmoeten. Het bijgeleverde werkblad in pdf (dat je online of uitgeprint kan invullen) is onbeperkt te gebruiken. Daarnaast ontvang je het digitale cursusboek dat jou stap voor stap door alle stappen leidt. Je kunt hierin ook volop voorbeelden van de communicatie tussen klanten en hun zielskinderen lezen. Een compleet pakket dus om jou te helpen je toekomstige kind alvast te leren kennen en je te leiden naar een succesvolle invulling van je kinderwens.

Vriendelijke investering

De cursus is vanaf nu beschikbaar. Gezien de uitzonderlijke tijd waarin we momenteel leven waarin we min of meer  gedwongen worden naar binnen te keren, is dit hét moment om de zaadjes van je kinderwens te planten. Hierdoor kan je nieuwe keuzes maken. Jouw investering voor deze online cursus bedraagt € 297,00 inclusief btw.

Klantervaring

Kathleen reisde na haar miskraam naar haar ongeboren zielskind

“Ik ben fysiek ingesteld, toch kreeg ik na de miskraam een bepaalde afstandelijkheid. Ik had moeite mezelf te geven. Door de sessie is er iets doorbroken: ik zit niet meer zo in mijn hoofd en handel nu meer vanuit mijn gevoel. Door mijn dochter op het Tussenstation te omhelzen, is er iets geheeld waardoor ik mezelf meer kan geven. Hoe het kan weet ik niet, alleen dat het zo is.” 

Ben jij al benieuwd naar je zielskind?