Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Cursus ‘Een blind date met je zielskind’

Herken jij als hoogsensitieve vrouw je in het volgende?

  • – Je hebt een nog onvervulde (nieuwe) kinderwens
  • – Je voelt al een zielskind om je heen maar raakt nog niet zwanger
  • – Je kiest voor bewust moederschap
  • – Je ontwijkt liever het medische circuit
  • – Je wilt het energetische proces van je kinderwens beter begrijpen
  • – Je wilt alvast contact met je toekomstige kind
  • – Je hebt eerder een miskraam of doodgeboorte gehad en wil contact met je ongeboren zielskind

Als je de meeste vragen volmondig met ‘ja’ beantwoordt, is de online cursus ‘Een blind date met je zielskind’ je op het lijf geschreven.

“Op het eerste station stond mijn beppe (oma) mij op te wachten als mijn beschermengel en heeft me naar het tussenstation gebracht. Daar stond een heel lief meisje met een staartje in haar haar en met haar duimpje in haar mond en haar konijnenknuffel me op te wachten….zo mooi en zo ontzettend bijzonder. Haar boodschap voor mij was, dat ik eerst lief voor mezelf moest gaan worden en moest werken aan mijn liefdesrelatie met haar papa, voordat ze bij ons zou komen. Het geeft me goede moed voor de toekomst en kijk er naar uit. Dankbaar ben ik Joyce dat ik deze treinreis mocht maken en kan het iedereen aanraden! Een treinreis van mijn leven, eentje om nooit meer te vergeten.” (Jolanda)

Via een geleide visualisatie in een hoge frequentie kan jij in contact (ook fysiek) komen met je toekomstige kind(eren) op het Tussenstation. Je kan hem/haar/hen alles vragen. Ook over wat er nu gebeurt in de wereld en hoe jij daar het beste mee om kan gaan. Vaak is het je na jullie ontmoeting helder wat je nog mag doen of laten om je kinderwens uit te laten komen.

Zielskinderen willen graag geboren worden bij bewuste ouders. Daarom zullen zij je graag hun behoeftes laten weten. Maar zij weten ook dat jij en je partner vrije keus hebben over wat je met hun input doet. Daarom zullen ze doorgaans geen dwingende boodschappen doorgeven. Alles wat ze met je communiceren is vanuit zielsliefde.

“Mijn zielenmeisje heb ik al vaker mogen ontmoeten maar vanmiddag liftte ze me letterlijk omhoog in de trilling/ frequentie.” (Marleen)

“Ik heb mijn zielszoon ontmoet en weet nu dat ik echt erop mag vertrouwen dat ik heel goed op weg ben. En ook dat ik samen met mijn man een prachtige basis ben voor kinderen. Ik voel me dankbaar, lichter, gedragen en vol liefde.” (anoniem)

Mijn naam is Joyce Beckker

Naast moeder van 2 volwassen kinderen en 3 ongeboren zielskinderen, ben ik sinds september 2020 oma van een geweldige kleinzoon. Daarnaast ben ik geestesmoeder van de Rejoyce Xpress methode om o.a. hsp vrouwen met een kinderwens te begeleiden naar het Tussenstation. Ook heb ik diverse boeken geschreven over dit onderwerp en twee card decks ontwikkeld.

Sinds jaren werk ik met hoogsensitieve vrouwen om mijn kennis, wijsheid en inspiratie door te geven zodat zij groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn wens om meer bewustzijn te verspreiden over bewuste kinderwens zodat er steeds meer succesvolle matches ontstaan tussen geheelde ouders en wijze zielskinderen.

“Ik ben fysiek ingesteld, toch kreeg ik na de miskraam een bepaalde afstandelijkheid. Ik had moeite mezelf te geven. Door de sessie is er iets doorbroken: ik zit niet meer zo in mijn hoofd en handel nu meer vanuit mijn gevoel. Door mijn dochter op het Tussenstation te omhelzen, is er iets geheeld waardoor ik mezelf meer kan geven. Hoe het kan weet ik niet, alleen dat het zo is.” (Kathleen)

Dit ontvang je

In de cursus ontvang je de ‘officiële’ geluidsopname van de reis naar het Tussenstation ondersteund door sfeergeluiden en engelenklanken in een hoge frequentie die je helpen jullie ontmoeting zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het grote voordeel van deze opname is dat je desgewenst vaker je zielskind(eren) kan ontmoeten. Het bijgeleverde werkblad in pdf (dat je online of uitgeprint kan invullen) is onbeperkt te gebruiken. Daarnaast ontvang je het digitale cursusboek dat jou stap voor stap door alle stappen leidt. Je kunt hierin ook volop voorbeelden van de communicatie tussen klanten en hun zielskinderen lezen. Een compleet pakket dus om jou te helpen je toekomstige kind alvast te leren kennen en je te leiden naar een succesvolle invulling van je kinderwens.

Prijsverlaging

Gezien de uitzonderlijke tijd waarin we momenteel leven waarin we min of meer gedwongen zijn naar binnen te keren, is dit hét moment om de zaadjes van je kinderwens te planten. Omdat we een geheel nieuwe samenleving binnentreden waarbij de trilling steeds meer zal stijgen, heb ik besloten de prijs van deze cursus sterk te verlagen van € 97 excl. btw naar € 22,31 excl. btw (€ 27,00 incl. btw). Je krijgt dan een jaar lang toegang tot de cursus. Nu, meer dan ooit, staan zielskinderen er open voor om met hun ouders in contact te komen. Als dit je aanspreekt, bestel de cursus dan meteen in de beveiligde shop zodat je spoedig al naar je zielskind kan afreizen.

Klantervaringen bij een kinderwens

“In mijn leven heb ik het spirituele al goed kunnen verweven met mijn dagelijks leven. Ook met mijn (ziels)kinderen kon ik contact maken. Maar ik bleef altijd twijfelen. Aan de antwoorden die ik kreeg van mijn ‘innerlijk’. Verzon ik ze niet zelf? Was dit niet wishful thinking? Altijd wilde ik het verifiëren bij derden, en daarna pas naar handelen.

 Met deze treinreizen heb ik ervaren dat ik het bij mijn innerlijke bron kan verifiëren. Hoe mooi kan je het hebben? Hoe dichtbij is dit? Ik heb gevoeld dat ik daar echt op kan vertrouwen. De afsluiting was het allermooist. Met de laatste ontmoeting met mijn innerlijke bron kreeg ik een prachtig beeld voor ogen wat mij echt ontroerde. Ik hoop werkelijk dat dit beeld fysieke werkelijkheid mag worden. Maar dat deze zielskinderen bij mij horen, dat is zeker.

Of ze nu ‘daar’ blijven of ‘hier’ mogen komen. Het is goed.” (Esther) 

“Ik ontmoette een meisje van 6/7 jaar; heel wijs, erg sterk en zelfverzekerd. Ze vertelde dat haar missie is om de wereld lichter te maken en dat ze van mij wil dat ik de controle laat gaan. Ik moest huilen waarop het meisje me vasthield. Dit is houden van op verschillende lagen. Ze meende het heel oprecht.” (anoniem)

“Er is al een lief en sterk zielskind in mijn buurt. Ter voorbereiding ga ik meer rust nemen en de controlefreak die ik ben achter me laten. Ik mag meer vertrouwen hebben. Door deze ontmoeting voel ik me rustig, vredig en dankbaar.” (anoniem)

Joyce, je cursus is heel zorgzaam, warm en puur. Ik gun dit aan iedereen! (anoniem)

“Toen de deur open ging tijdens de reis was het nog mooier en heerlijker dan ik daarvoor al zag. Ik heb mijn vragen gesteld die ik had. Ik heb uiteindelijk met een kleintje in mijn handen gestaan en ik stroom over van liefde, maar heel voorzichtig alsof ik het niet kon geloven. Wat er voor mij is uitgekomen is, dat ik het moet proberen los te laten, nog meer genieten van mijn leven en te laten gebeuren wat moet gebeuren. Zodat ik met mijn partner nog gelukkiger ben/wordt dan we al zijn.” (anoniem)

Klantervaringen voor heling van een miskraam

“Ik ben zo snel mogelijk na mijn miskramen weer verder gegaan met mijn leven. Ik heb aanvankelijk mezelf geen tijd en aandacht gegeven om mijn ongeboren kinderen een naam te geven en te erkennen wat er gebeurd is. Met deze cursus heb ik rust gevonden en mijn ongeboren kinderen ontmoet.” (Thea)

“Wat gaat mij dat nou voor antwoorden geven, dacht ik eerst. Maar het verbaast me, dit had ik niet verwacht. Ik heb mijn beide zielskinderen ontmoet. Ze hebben me gezegd dat ik me niet schuldig hoef te voelen en ze willen dat ik ga genieten van mijn leven. Dit is heel bijzonder. Ja, het is een en al liefde gewoon. Meer is het niet.” (Natasja)

“Ik ben blij verrast dat ik mijn zielskind heb ontmoet. Hij wilde erkenning van zijn bestaan. Dat was de kern voor hem. Ik voel me nu wel verrijkt.” (Irene)

“Ik zag duidelijk een huppelend meisje, vrolijk en wel tussen bloemen. Zij vertelde ‘er is geen afscheid, ben er altijd’. Een herinnering is een contact op een ander niveau. Wat weg is, is er nog wel op een ander niveau waar je altijd naar terug kan. Ik voel me gehoord en getroost.” (Lean)

“Ik hoorde haar al ‘mama, mama’ roepen. Dat heeft me wel ontroerd. Een meisje met allemaal donkere krullen tot halverwege haar rug. Het was heel fijn en dankbaar. Gewoon dat die last van je afgenomen is. Het was een heling en ik kan onzekerheid en verdriet nu achterlaten. Het is gewoon goed.” (Geertje)

“Een heel mooi jongetje klemde me vast, hij wilde me niet meer loslaten. Johnnie heet ie. Hij wilde ervaren om niet gewenst te zijn. Zijn boodschap was dat ik al mijn zielskinderen mag schilderen. Ik begreep dat ik altijd met hem kan kletsen als ik dat wil. Ik laat mijn schuldgevoel achter en voel me nu compleet.” (Thea)

“Ze had lang, opgerold haar. Ze was heel blij en enthousiast. Ik dacht ‘wat lijken we op elkaar ook qua energie’. Het enige wat ik deed was haar omhelzen. Zo intens. Ik kon niet anders, ze is mijn dochter. Het was heerlijk. Ze zei nog dat ze vaak bij haar broers is. Ik twijfel niet meer aan de verbinding met haar.” (Anoniem)