Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap
Hoor jij de stem van je zielskind?

Hoor jij de stem van je zielskind?

Laatst liet ik mijn oren uitspuiten.  De behandeling zelf door de doktersassistente verliep best interessant omdat de oorproppen er anders over dachten en niet zomaar wilden verdwijnen in het afvoerputje. Toen ik naar huis reed besefte ik dat ik vaker (Oost-Indisch) doof ben geweest, ook voor de stem van mijn zielskind.

Functioneel doof

Voorafgaand aan het doktersbezoek was ik functioneel half doof. Dat komt vanwege de nachtelijke geluidsoverlast door het transportbedrijf naast het huis. Het aanslaan van koelwagens heeft me nogal wat slaap gekost. Dus de proppen in beide oren vond ik deze keer niet zo heel erg. Ze dempten de omgevingsgeluiden. Dat ik overdag ook dingen niet goed hoorde, nam ik op de koop toe.

Vertrouw op je waarnemingen

En dat terwijl ik in mijn e-book  ‘Het spirituele circuit van je kinderwens’ juist schrijf dat veel vrouwen met een kinderwens al de ‘stem’ van hun zielskind horen, maar hier niet altijd op vertrouwen. Ze worden als het ware doof voor het gesprek dat hun zielskind met hen voert. En dat is heel erg spijtig.

 Boodschappen van je zielskind

Vaak fluistert het kind z’n moeder boodschappen in als het graag bij haar geboren wil worden. Misschien mag moeder eerst nog werken aan haar relatie of verhuizen naar een rustiger plek. Of misschien is het al tijd om verwekt te worden. Helaas zorgen symbolische proppen ervoor dat deze signalen niet worden gehoord.

Signalen bij kinderwens

Ook na een miskraam horen veel vrouwen een dergelijke stem, maar vanuit teleurstelling en verdriet kunnen ze de troostrijke woorden en aanmoedigingen niet horen. Ze horen alleen de klank van hun eigen twijfel of pijn die alles overstemt. Als dit herkenbaar is voor je moedig ik je van harte aan je kosmische telefoon op te nemen als je zielskind weer contact zoekt. Wees dus niet doof hiervoor en leer te luisteren naar geluiden en signalen die energetisch bij je binnenkomen.

Inspirerende geluiden

Nog even over de prop in mijn linkeroor die er maar niet uit wilde. Toen de assistente even een pauze inlaste ben ik in gesprek gegaan met ‘m. Ik bedankte ‘m voor zijn goede werk omdat ik ‘m zelf energetisch had opgedragen al die tijd te blijven zitten om geluiden te dempen. Maar nu was dit niet meer nodig omdat ik weer opensta voor inspirerende geluiden overdag en desnoods ‘s nachts. Het was dus veilig voor de prop om nu met pensioen te gaan, zeg maar. En dat deed ie dan ook vrijwel direct hierna.

Communiceren met je zielskind

Ik hoop dat jij jouw symbolische prop ook laat gaan zodat jij je zielskind kan horen. Hij of zij is een prachtige ziel die zijn of haar missie wil leven op aarde. Daar ben jij voor nodig. Hoe je je daarop kunt voorbereiden en hoe je al communiceert met je zielskind lees je in mijn e-book ‘Het spirituele circuit van je kinderwens’.

Joyce