Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Alsjeblieft, download hier je e-book ‘Het spirituele circuit van je kinderwens 

Buitenkans: Bezoek je zielskind met zo’n 75% korting

Herken jij als hoogsensitieve vrouw je in het volgende?

  • – Je hebt een nog onvervulde (nieuwe) kinderwens
  • – Je voelt al een zielskind om je heen maar raakt nog niet zwanger
  • – Je kiest voor bewust moederschap
  • – Je ontwijkt liever het medische circuit
  • – Je wilt het energetische proces van je kinderwens beter begrijpen
  • – Je wilt alvast contact met je toekomstige kind
  • – Je hebt eerder een miskraam of doodgeboorte gehad en wil contact met je ongeboren zielskind

Als je de meeste vragen volmondig met ‘ja’ beantwoordt, is de online cursus Een blind date met je zielskind je op het lijf geschreven op weg naar een bewuste zwangerschap.

Via een geleide visualisatie in een hoge frequentie kan jij in contact (ook fysiek) komen met je toekomstige kind(eren) op het Tussenstation. Je kan hem/haar/hen alles vragen. Ook over wat er nu gebeurt in de wereld en hoe jij daar het beste mee om kan gaan. Vaak is het je na jullie ontmoeting helder wat je nog mag doen of laten om je kinderwens uit te laten komen.

Zielskinderen willen graag geboren worden bij bewuste ouders. Daarom zullen zij je graag hun behoeftes laten weten. Maar zij weten ook dat jij en je partner vrije keus hebben over wat je met hun input doet. Daarom zullen ze doorgaans geen dwingende boodschappen doorgeven. Alles wat ze met je communiceren is vanuit zielsliefde.

Dit ontvang je

In de cursus ontvang je de ‘officiële’ geluidsopname van de reis naar het Tussenstation ondersteund door sfeergeluiden en engelenklanken in een hoge frequentie die je helpen jullie ontmoeting zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het grote voordeel van deze opname is dat je desgewenst vaker je zielskind(eren) kan ontmoeten. Het bijgeleverde werkblad in pdf (dat je online of uitgeprint kan invullen) is onbeperkt te gebruiken. Daarnaast ontvang je het digitale cursusboek dat jou stap voor stap door alle stappen leidt. Je kunt hierin ook volop voorbeelden van de communicatie tussen klanten en hun zielskinderen lezen. Een compleet pakket dus om jou te helpen je toekomstige kind alvast te leren kennen en je te leiden naar een succesvolle invulling van je kinderwens.

Prijsverlaging

Gezien de uitzonderlijke tijd waarin we momenteel leven waarin we min of meer gedwongen zijn naar binnen te keren, is dit hét moment om de zaadjes van je kinderwens te planten. Omdat we een geheel nieuwe samenleving binnentreden waarbij de trilling steeds meer zal stijgen, heb ik besloten de prijs van deze cursus sterk te verlagen van € 97 excl. btw naar € 22,31 excl. btw (€ 27,00 incl. btw). Je krijgt dan een jaar lang toegang tot de cursus. Nu, meer dan ooit, staan zielskinderen er open voor om met hun ouders in contact te komen. Als dit je aanspreekt, bestel de cursus dan meteen in de beveiligde shop zodat je spoedig al naar je zielskind kan afreizen.