Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

5 stappen om je boosheid te transformeren na je miskraam

Heb jij recentelijk of in het wat verdere verleden een miskraam gehad? Voel je naast je verdriet ook boosheid op iemand omdat hij/zij jou niet heeft gesteund na je verlies? Als je deze boosheid niet uitspreekt kan het, zelfs in je verdere toekomst, een eigen leven leiden. Vooral als je nog een kinderwens hebt. Het is daarom belangrijk je boosheid te transformeren. En dat kan makkelijker dan dat jij misschien denkt!

In deze video leg ik je 5 simpele stappen uit hoe jij je boosheid kan transformeren na je miskraam. We gebruiken hiervoor de basis van mijn speelse spoorwegmethode, de RejoyceXpress® methode, waarin jij virtueel reist met je privétrein naar degene die jouw boosheid heeft getriggerd.

Pak pen en papier en ga ermee aan de slag. Je zult merken dat jij je meteen een stuk lichter voelt. Onderaan de video vind je het pdf-bestand met de 5 stappen die je mag downloaden als reminder.

Lijkt het je fijn om de complete boosheidreis te maken inclusief een vergevingsreis? En wil je naast je boosheid ook aan de slag met oude verdrieten en schuldgevoelens (kan behalve je miskraam over van alles gaan)? Dan is deze cursus wellicht interessant voor je.