Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap

De kracht van positieve affirmaties is algemeen bekend. Vooral in de huidige transformatie van onze wereld is het belangrijk te focussen op bewustzijnsgroei. Zeker ook als je je professioneel en/of privé bezighoudt met kinderwens en/of moederschap. Deze kaartset met 24 edelsteenkaarten helpen jou (en/of je klanten) op weg naar gelukkig moederschap, zowel van je fysieke als ook van je geestelijke kind(eren) zoals je zakelijke projecten. Vooral als je ze combineert met de praktische boodschappen van de edelstenen in het bijgeleverde boekje. De kaartset is inclusief een geluksteentje om bij je te dragen.

Lieve Joyce, ik heb gisteren het setje binnen gekregen en wat ziet het er mooi uit! Ook prachtige steentjes! Het kaartje dat ik trok was prachtig voor die dag en spot on! ‘s Avonds heb ik mijn vriend er ook een laten kiezen en die was ook spot on!! Ontzettend bedankt dat je deze in de wereld hebt gezet.” (Karin de Wolf)

Het unieke aan deze set zijn de wonderlijke micro-edelsteenfoto’s van kunstenaar Wilma van Opstal. Deze hebben dezelfde helende werking als de fysieke stenen zelf. In combinatie met de liefdevolle affirmaties gericht op de zeven chakra’s heb je een mooie coachtool in handen om je klanten en/of jezelf te helpen in het moederschap van een fysiek of geestelijk kind. Deze prachtige set wordt geleverd in een katoenen buidelzakje.

Over de maakster van de kaartset

Trainer/coach en auteur Joyce Beckker wil graag onze nieuwe generatie kinderen helpen met hun komst naar aarde en ze ondersteunen in hun levensmissie. Dit doet ze o.a. door missie-onderneemsters te begeleiden die zich bezighouden met kinderwens, zwangerschap en pril moederschap. 

Ook is het haar passie deze pionierende vrouwen te helpen met hun eigen bewustzijnsgroei. Zodat ze hun geesteskinderen goed kunnen baren. Ook daarin voorziet deze bijzondere kaartset.

Joyce kent de kracht van zowel affirmaties als ook edelstenen. Gecombineerd vormen ze een liefdevolle en doeltreffende tool voor het bereiken van gelukkig (fysiek of geestelijk) moederschap. Eerder ontwikkelde Joyce (samen met Thea van Dijk) de Vrijheidskaarten, een andere kaartset met edelsteenfoto’s die ook vaak in praktijkruimtes wordt gebruikt. 

“Helemaal verguld met de prachtige kaartenset van 24 micro-foto’s van edelstenen. Energie die tot diep in je ziel gaat en daar verandering ten goede brengt.” (links: therapeute Jane te Lintelo)

De kaartset kost € 24,95 incl. btw (€ 20,62 excl. btw) en excl. verzendkosten.

Meer reacties van klanten:

Het kaartendeck van Joyce Beckker is een fijne werktool zowel voor mij privé als voor klanten in de praktijk. Bij de vrouwen die extra begeleiding aanvragen bij ons, werkt een trekking uit dit kaartendeck enorm trillingsverhogend waardoor dit tijdens hun zoektocht naar zichzelf, als een extra steuntje in de rug voelt.” (Oshin van der Hansz, Identfy)

Wat is de card deck mooi!! Echt prachtige foto’s en met zo’n hoge trilling. En als kers op de taart mooie boodschappen en een gelukssteentje.” (Monique)

Wat zijn ze mooi! Ik word er nu al blij van, dit is precies hetgeen bij me (mijn werk) past. Mooie duidelijke, speelse, vrolijke, krachtige kaarten van mooi materiaal en sterke aardse teksten.” (Cindy)

Klantervaring van spiritueel coach Jane Haridat die ze op deze manier uitbeeldt