Spirituele Kinderwens Academie

Kies voor bewust ouderschap

Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap

De kracht van positieve affirmaties is algemeen bekend.  Zeker ook bij kinderwens en zwangerschap. Deze kaartset met 24 edelsteenkaarten helpen je op weg naar gelukkig moederschap. Vooral als je ze combineert met de praktische handreikingen in het boekje. De kaartset is inclusief een geluksteentje om bij je te dragen.

Dit is een voorbeeld van de Biotiet-kaart. Deze werkt in op je heiligbeenchakra. De affirmatie luidt: “Liefdevol koester ik mijn baarmoeder”.

De extra boodschap van kaart is: Biotiet wordt ook wel de barende steen genoemd. Je mag je baarmoeder meer ontspannen zodat het een fijne en veilige plek is voor je kind. Wat kan je doen om er helemaal klaar voor te zijn nieuw leven te ontvangen? Hoe kan je jezelf nog meer koesteren?

“Helemaal verguld met de prachtige kaartenset van 24 micro-foto’s van edelstenen. Energie die tot diep in je ziel gaat en daar verandering ten goede brengt.” (Jane te Lintelo)

 

Het unieke aan deze set zijn de edelsteenfoto’s van kunstenaar Wilma van Opstal. Deze hebben dezelfde werking als de fysieke stenen zelf. In combinatie met de liefdevolle affirmaties gericht op de zeven chakra’s heb je een mooie tool in handen om je wensen voor gelukkig moederschap uit te laten komen. Deze prachtige set wordt geleverd in een katoenen geschenk buidelzakje.

 

Dit is een voorbeeld van de Diamant-kaart die correspondeert met je voorhoofdchakra. De affirmatie luidt: “Alle antwoorden vind ik in mezelf”

De extra boodschap van de steen is: Deze Diamant schenkt je zuivere lichtenergie. Misschien twijfel je aan je waarnemingen en innerlijke stem over je moederschap. De kaart nodigt je uit door meditatie en visualisatie diepe lagen in jezelf en je bewustzijn te ontdekken. Wanneer leg je je innerlijke stem nog het zwijgen op?

“Wat is de card deck mooi!! Echt prachtige foto’s en met zo’n hoge trilling. En als kers op de taart mooie boodschappen en een gelukssteentje.” (Monique)

 

Over de maakster van de kaartset

Auteur en trainer Joyce Beckker van Spirituele Kinderwens wil graag onze nieuwe generatie kinderen helpen met hun komst naar aarde en ze ondersteunen in hun levensmissie. Dit doet ze vooral door hun moeder te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling tijdens hun kinderwens, zwangerschap en prille moederschap.  in hun persoonlijke ontwikkeling tijdens hun kinderwens, zwangerschap en prille moederschap.

Joyce kent de kracht van zowel affirmaties als ook edelstenen. Gecombineerd vormen ze een liefdevolle en doeltreffende tool voor het bereiken van gelukkig moederschap. Deze set is naast privégebruik ook heel goed te gebruiken door coaches en therapeuten in hun bedrijf. Het leuke is dat je deze kaartset ook kan inzetten voor geestelijk moederschap om bijvoorbeeld vragen over je talenten en missie helder te krijgen.  Eerder ontwikkelde Joyce (samen met Thea van Dijk) de Vrijheidskaarten, een andere kaartset met edelsteenfoto’s die zowel privé als in het bedrijfsleven wordt gebruikt.

 

Je investering voor de kaartset bedraagt € 24,97 inclusief btw (€ 20,64 ex btw) plus verzendkosten.

Overige klantreacties:

Lieve Joyce, ik heb gisteren het setje binnen gekregen en wat ziet het er mooi uit! Ook prachtige steentjes! Het kaartje dat ik trok was prachtig voor die dag en spot on! ‘S avonds heb ik mijn vriend ook een laten kiezen en die was ook spot on!! Ontzettend bedankt dat je deze in de wereld hebt gezet. (Karin de Wolf)

 

Wat zijn ze mooi! Ik word er nu al blij van, dit is precies hetgeen bij me (mijn werk) past. Mooie duidelijke, speelse, vrolijke, krachtige kaarten van mooi materiaal en sterke aardse teksten. (Cindy)

 

Het kaartendeck van Joyce Beckker is een fijne werktool zowel voor mij privé als voor klanten in de praktijk. Bij de vrouwen die extra begeleiding aanvragen bij ons, werkt een trekking uit dit kaartendeck enorm trillingsverhogend waardoor dit tijdens hun zoektocht naar zichzelf, als een extra steuntje in de rug voelt. (Oshin van der Hansz, Identfy)